Sompasaari on Helsingin kiinnostavin uusi kohde ja Sump! sen sydän

Nopeasti kasvava Helsingin Sompasaari – ruotsiksi Sumparn – on historialtaan vilkas. On ollut huvila-asutusta ja kaupunkilaisten virkistymistä kauniina kesäpäivinä, mutta myös satamatoimintoja ja konttien meri.

Nyt sinne rakentuu ihan uusi kaupunginosa, jonka ytimessä on miellyttävä elämä, merellisyys ja viihtyminen. Oma tarinamme kasvaa Sompasaaren tarinan rinnalla. Ravintolamme sijaitsee viihtyisän rantabulevardin varrella ja terassilta avautuva näkymä on kaupungin kauneimpia. Naapurustossa on toinen toistaan tyylikkäämmin viimeisteltyjä taloja, joten miljöö luo hyvät puitteet nautinnolliselle ravintolaillalle.

Sump! lisää tähän kokonaisuuteen ehdottoman laadukkaista raaka-aineista itse alusta asti tehtyjä annoksia, mutkatonta ja rentoa palvelua sekä tunnelman, missä voi aistia merellisen Sompasaaren historian tyrskyt ja kiinnostavat tarinat. Olemme ylpeitä sompasaarelaisia, mikä näkyy jo ravintolamme nimessä, ja toivotamme sydämellisesti tervetulleeksi kaikki tarkistamaan mitä alueella on teille juuri nyt tarjota.