From Lohja to London

SOMPASAARI x TURKU x BOURDEAUX

Lauantaina 17.9.2022

”From Lohja to London: SOMPASAARI x TURKU x BORDEAUX” 
-nimeä kantava illallinen nivoo yhteen Sumpin keittiömestarin Timo Meriläisen ja nykyisin Turussa vaikuttavan keittiömestari Tony Myrskylän yhteisen polun Lohjan ammattikoulun kokkilinjalta aina Lontoon keittiöihin.

Lohjalta on ponnistanut myös viinikissa Jasu Sohlberg, joka vaikuttaa tätä nykyä Château Carsinin viinien parissa.

Luvassa on aisteja ja makunystyröitä hivelevät kokoontumisajot, joissa vauhti ei hyydy edes maaliviivan jälkeen! 

Kattaukset puolen tunnin välein klo 15 alkaen


Menu 62€ / hlö


Maa-artisokka – omena

***

Simpukka – mäti

***

Peura – selleri

***

Kuha – karviainen

***

Valkosuklaa – Sinihomejuusto

***

Hapanolutsorbet

***

Suklaa


Juomaparitukset 55 € / hlö

(sis. veden ja kahvin)

***

Illalliselle rajattu määrä paikkoja.
Ilmoitathan allergiat ja ruokavaliot varauksen yhteydessä. Menu saatavilla myös vegaanisena.